HTML

Gothic / Risen videóblog

Egy blog, ami a méltán híres Gothic sorozatnak, és annak folytatásának, a Risen sorozatnak az interneten fellelhető információit, leírásait, végigjátszásait és rajongói mod-jait, illetve azokról videókat kíván bemutatni a magyar rajongóknak.

Friss topikok

  • m.t.: az a csatakiáltás 0:25-nél... (2010.09.14. 14:21) Öldd meg Velayát!
  • molnibalage: Erről valami frissebb hír? (2010.08.14. 12:27) Stronghand mod
  • molnibalage: @balukaaaa teh master: 2009 óta nincs hozzászólás... (2010.08.12. 20:10) Gothic 2: Legend of Ahssun
  • m.t.: lehet hogy még nincs kész a mod, ahogy elnézem elég munkaigényes meg érdekes is, csak nem hiszem h... (2010.07.14. 12:08) Gothic 1 a Warcraft 3-ban
  • gabir2: Tudtam, hogy 2szer fogja elpostolni. A rohadt életbe. Utálom amikor a blog.hu felmondja a szolgála... (2010.07.07. 18:54) Mud

Velaya - Tale of a Warrior

2012.06.11. 06:00 balukaaaa teh master

A Névtelen Hős miután elhagyta Khorinisz szigetét, a problémákat sajnos nem vitte magával. A Gothic 3-ból tudjuk, hogy idővel a sziget áldozatul fog esni az orkok inváziójának, viszont még a hős távozása utáni-, és az invázió előtti időszakban is történnek érdekes dolgok, különösen a kiegészítő mod főszereplője, Velaya körül. Ezt az ifjú hölgyet fogjuk irányítani kalandozásunk során a szigeten, ahol lépten-nyomon a névtelen hős által felzaklatott helyiekkel fogunk találkozni, de azért érdekes új karakterekkel is fogunk találkozni és a saját kalandokból sem lesz hiány.

Ez a rajongói Gothic modifikációk királya, 40 órányi dinamikus és izgalmas tartalommal fogja elszórakoztatni a játékost a Gothic 2 díszletei között, mindezt teljesen ingyen és bérmentve. Kihagyhatatlan lehetőség a sorozat rajongóinak.

A mod eredetileg német nyelven látott napvilágot (amihez még szinkron is készült), viszont annyira népszerű lett rövid időn belül, hogy angol fordítás is készült hozzá, igaz csak felirat formájában. Az angol nyelvű verziót ITT tudjátok letölteni, valamint további információkat és telepítési trükköket is szerezhettek ezen az oldalon.

Szólj hozzá!

Címkék: mod videó gothic 2 night of the raven teljes játék

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása