HTML

Gothic / Risen videóblog

Egy blog, ami a méltán híres Gothic sorozatnak, és annak folytatásának, a Risen sorozatnak az interneten fellelhető információit, leírásait, végigjátszásait és rajongói mod-jait, illetve azokról videókat kíván bemutatni a magyar rajongóknak.

Friss topikok

  • m.t.: az a csatakiáltás 0:25-nél... (2010.09.14. 14:21) Öldd meg Velayát!
  • molnibalage: Erről valami frissebb hír? (2010.08.14. 12:27) Stronghand mod
  • molnibalage: @balukaaaa teh master: 2009 óta nincs hozzászólás... (2010.08.12. 20:10) Gothic 2: Legend of Ahssun
  • m.t.: lehet hogy még nincs kész a mod, ahogy elnézem elég munkaigényes meg érdekes is, csak nem hiszem h... (2010.07.14. 12:08) Gothic 1 a Warcraft 3-ban
  • gabir2: Tudtam, hogy 2szer fogja elpostolni. A rohadt életbe. Utálom amikor a blog.hu felmondja a szolgála... (2010.07.07. 18:54) Mud

Gothic (1)

2010.05.17. 06:01 balukaaaa teh master

A blog értelme, ami az egész sorozatot elindította. Ajnálom mindenkinek, hogy játszon vele, mert állítom, ez a világ legjobb játéka. A készítők mindenben megtalálták az egyensúlyt, amiben csak lehet. A története, a karakterek kidolgozottsága, a hangulata és az egész fantáziavilág, maga a tökéletes kidolgozottság. Sokan tartják túl nagynak és komplikáltnak, a hardcore rajongók ezt is keveslik, de az én véleményem szerint teljesen jól van belőve az egyensúly. De hogy értsen is valamit az egészből a játékkal ismeretlen ember, nézzétek meg a játék intróját. 

A videó alapján nem tűnik valami túlzottan nagy számnak a játék, de higyjétek el, futás közben sokkal élvezhetőbbek a kockás textúrák.

A játéknak kiemelt részei a páreszédek. A játékidő jelentős részét fogod ezzel tölteni, de érdekes dolgokról zajlik többnyire a diskura, tehát nem fogod terhelőnek érezni. A szinkronszínészek nem igazán kiemelkedőek, de szerethetőek, vagy lealábbis nem zavaróak.


Nehéz leírni a játékélményt, pedig ez a játéknak az része, ami megfogja  rajongókat.  Ebből a szempontból rosszul reklámozható a játék, mert elveszik a sok szürke, unalmas rPG között. Talán ezért nem volt nagy sikere a tengeren túl. Én az mondom mindenképpen vedd meg és próbáldd ki, mert a fenti két videó bőven kevés ahhoz hogy beleélhesd magad. Ha nem engedné meg a költségvetés, netalán-tán elleneznéd a forgalmazó cégek részesedését, akkor IDE kattintva lekalózkodhatod magadnak, de nem ajánlom, mert így a folytatás megszületését gátolod.

A játékról technikai, kiadásbeli és egyéb infókat nem szívesen írnék ide, mert legfeljebb egy csúf másolást tudnék csinálni a wikipédiás bejegyzéséről.

Szólj hozzá!

Címkék: videó bemutatás gothic 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása