HTML

Gothic / Risen videóblog

Egy blog, ami a méltán híres Gothic sorozatnak, és annak folytatásának, a Risen sorozatnak az interneten fellelhető információit, leírásait, végigjátszásait és rajongói mod-jait, illetve azokról videókat kíván bemutatni a magyar rajongóknak.

Friss topikok

  • m.t.: az a csatakiáltás 0:25-nél... (2010.09.14. 14:21) Öldd meg Velayát!
  • molnibalage: Erről valami frissebb hír? (2010.08.14. 12:27) Stronghand mod
  • molnibalage: @balukaaaa teh master: 2009 óta nincs hozzászólás... (2010.08.12. 20:10) Gothic 2: Legend of Ahssun
  • m.t.: lehet hogy még nincs kész a mod, ahogy elnézem elég munkaigényes meg érdekes is, csak nem hiszem h... (2010.07.14. 12:08) Gothic 1 a Warcraft 3-ban
  • gabir2: Tudtam, hogy 2szer fogja elpostolni. A rohadt életbe. Utálom amikor a blog.hu felmondja a szolgála... (2010.07.07. 18:54) Mud

Gothic 2 - Night of the Raven

2010.05.17. 06:03 balukaaaa teh master

A második rész kiegészítője. A készítők egy elég érdekes ötlettel adták oda a játékosoknak ezt a kiegészítést. A már meglévő második részes mentéseket nem engedi használni, csak új játékot kezdhetsz, viszont az új pályaelemek ebbe már be vannak építve. Tehát a második rész alap sztoriját is játszhatod az új mellett. Ilyenre nem sok példát láttam hasonló típusú  játékoknál, talán azért, mert nem valami okos ötlet. Az egyensúlyt próbálták valahogy fenntartani, viszont ehhez megnehezítették az alap területeken (Khorinisz szigete) a játékmenetet, mert úgy gondolták, a bónusz területeken úgyis összefarmolunk egy rakás xp-t és szintet, amivel már nem lenne kihívás az alap dolgokat elrendezni. De sajnos a balanszírozás nem jött össze, mert ha elég kitartóak voltunk az új szigeten, a nehezítés ellenére is könnyen teljesíthetőek a régi küldetések. Tehát ezzel csak a bónusz területre jutást tették iszonyatosan nehézzé, nem tudták a későbbieket is érdekessé tenni.

De a játéknak szerencsére ezen kívül nem sok problémája van. A játékmenet élvezetes, az új területek az eddigiekhez képest hihetetlen élményt nyújtanak, és a 2+1 új frakció is nagyon ötletesek.

A sorozat legegyedibb darabja. Kötelező miden háztartába legalább egy.

Szólj hozzá!

Címkék: videó bemutatás gothic 2 night of the raven

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása