HTML

Gothic / Risen videóblog

Egy blog, ami a méltán híres Gothic sorozatnak, és annak folytatásának, a Risen sorozatnak az interneten fellelhető információit, leírásait, végigjátszásait és rajongói mod-jait, illetve azokról videókat kíván bemutatni a magyar rajongóknak.

Friss topikok

  • m.t.: az a csatakiáltás 0:25-nél... (2010.09.14. 14:21) Öldd meg Velayát!
  • molnibalage: Erről valami frissebb hír? (2010.08.14. 12:27) Stronghand mod
  • molnibalage: @balukaaaa teh master: 2009 óta nincs hozzászólás... (2010.08.12. 20:10) Gothic 2: Legend of Ahssun
  • m.t.: lehet hogy még nincs kész a mod, ahogy elnézem elég munkaigényes meg érdekes is, csak nem hiszem h... (2010.07.14. 12:08) Gothic 1 a Warcraft 3-ban
  • gabir2: Tudtam, hogy 2szer fogja elpostolni. A rohadt életbe. Utálom amikor a blog.hu felmondja a szolgála... (2010.07.07. 18:54) Mud

Witcher mod

2011.05.30. 06:00 balukaaaa teh master

A Witcher. Vegyesek az érzéseim ezzel a játékkal kapcsolatban. Nagyon jó játék, ami ha a nagyon súlyos elvi hibáit nem hagyja bent és állítja be előnyének (egy a sok közül pl a harcrendszer) akkor a Gothic sorozattól könnyedén elvehette volna a minden idők legjobb RPG-je címét. De ez nem így történt, így maradt a csúcsragadozó a Gothic.

Rengeteg, szánalmasabbnál szánalmasabb videó kering a neten amikben a legkisebb erőfeszítés nélküli grafikai változtatásaikat mutogatják a lyúzerek, úgyhogy nehéz volt elmlítésre méltó modifikációt találnom köztük. De találtam!
Egy vicces kedvű lengyel rajongó feltett youtube-ra pár videót, amiken egy nagyon is jól megszerkesztett Gothic 1-es újragondolását láthatjuk a Witchernek. Itt van hozzá a trailer:

Aki játszott a Witcherrel, annak ismerős lesz ez a videó. Az bevezető videót "filmesíti" meg a Bányavölgyben, sok híresebb, jól eltalált zene felhasználásával.

És végül egy játékmenet videó.

Az edigiek alapján azt kell, hogy mondjam, ez minden idők legígéretesebb Gothic modifikációs projektje. A baj csak az, hogy nem tudok információt szerezni a projektről sehogy se. A modder lengyel, és az összes elérhetőségi linken csak lengyelül lehet tájékozódni. Küldtem neki pár levelet, de ha azokra nem kapnék választ, akkor egy erre tévedő, lengyelül beszélő ember segítségét nagy örömmel fogadnám.

Szólj hozzá!

Címkék: videó gothic 1 fanmade addon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása